TAO

7 Beste Jobber På Hjemmebane

Ny undersøkelse avslører hvordan amerikanere kobler suksess til formue og berømmelse

Søk på stillingsannonsene for å finne åpne stillinger.

Hjemmebasert arbeid kan deles inn i to separate kategorier: Imidlertid er dagens kurs for de fleste åpne stillinger kr20 per time pluss betalt permisjon. 11 harde ferdigheter som vil gi deg flere karrieremuligheter. Jeg har fordelt jobbene etter kategori og listet opp selskapene som så vidt jeg vet ikke trenger erfaring fra før for å vurdere søknaden din. Å søke om patent eller beskytte åndsverk er begge områder der ekspertrådgivning er nødvendig. Ver-A-Fast (anmeldelse) - Dette selskapet ansetter arbeid hjemmefra kundeservicerepresentanter.

LiveWorld - Dette selskapet ser etter kundeserviceagenter for å gi telefon-, chat- og e-post-svar til kundene. Sjekk ut disse eksterne oversettelsesjobben: Hvorfor ser vi denne økningen i disse eksterne jobbene? For din beskyttelse kan vi kreve at du autentiserer identiteten din før vi gir deg informasjon. Å videreformidle til freelance interiørdesignkonsulering har flere ulemper - men det krever mye arbeid. Det ser ikke ut som du trenger erfaring for å bli vurdert, men det er en liste over ferdigheter som inkluderer engelsk på innfødt nivå og en hastighet på 65+ WPM. En bloggers lønn avhenger helt av sin nisje, publikum og hvor dyktige de er på å markedsføre enten sine egne produkter eller noen andre.

Apple og Disney splittes, mens AT&T får det fra alle kanter

Siden mye av arbeidet utføres på en datamaskin, kan det ofte utføres hjemme. Klikk her for 150+ virtuelle assistenttjenester. Ingen skyggefulle MLM-ordninger. BloggingPro - Et gratis jobbtavle som oppdateres daglig med betalte bloggjobber, bloggskrivjobber og frilansskrivjobber. Dette inkluderer å designe og teste brukervennlighet, merkevarer og sikre en hyggelig og nyttig opplevelse for brukere av et produkt. Lønnen for testing av nettsteder har en tendens til å være høyere enn andre oppføringsnivåjobber som dataregistrering eller transkripsjon.

De med sertifiseringer kan tjene opptil kr100/time, mens hobbyforskere i slektsforskere blir betalt fra kr15 til kr25/hour eller på prosjektbasis. Bonnier-nettsteder kan noen ganger tilby konkurranser, konkurranser eller kampanjer som er sponset av eller sponset av identifiserte tredjeparter. Når publikum vokser, vil du kunne selge tjenester (som coaching eller rådgivning) og produkter, men du kan også tjene til livets opphold ved å anbefale andre menneskers produkter - og få et sponsing eller provisjon i retur. En studie fra 2019 fra Upwork and Freelancers Union spådde til og med at mer enn halvparten av arbeidsstyrken vil gjøre frilansarbeid i løpet av det neste tiåret, og siterer det faktum at nesten 50 prosent av årtusener frilanser allerede. Days out, for flere tips og steder å selge, sjekk vår guide til salg av DVDer, CDer og spill. Dette kan være uavhengige entreprenørjobber som du kan gjøre på din egen timeplan, men det er mange apper og nettsteder som vil hjelpe deg å finne arbeid som gjør noe du elsker. Du kan gjøre dette så spesifikt som du vil.

Her er tre enslige mødre som har overvunnet motgang i livet: Bortsett fra søkemotorer, vil ofte nettsteder betale for å se hvordan de trenger å forbedre nettstedet sitt for besøkende, og applikasjoner på sosiale medier vil også betale for statistikk om bruk. Andre lenker, dette kan bare være den nyeste jobben på listen. Enten du er en sultende kunstner, grafisk designer, coach, konsulent, lærer - alt i livet - erkjennelse og menneskelig forbindelse det vi søker. Noen av disse gratis onlinejobbene krever tidligere erfaring, men mange sørger ikke for at du leser gjennom hele listen og forhåpentligvis finner noe som vil fungere for deg. Det er også eksterne kundeservicjobber, men disse inkluderer telefonoppgaver. Betaler mellom 40 og 65 øre per lydminutt, med betalingsproblemer hver uke hos PayPal. GMR tilbyr transkripsjonsarbeid, slik at du kan lage din egen timeplan og velge hvor mye du vil jobbe. Før vi deler din sensitive personlige informasjon utenom de tidligere oppførte omstendighetene, ber vi deg om tillatelse først.

PayScale rapporterer gjennomsnittlig lønn for en rekrutterer til kr49,421.

Nav Sosiale Meny

12 500 dollar - 24 999 dollar 14% av jobbene 31 500 dollar er den 25 prosentilen. GRATIS sjekkliste ønsker å tjene opptil kr40/HR-arbeid fra hjemmet? Dette tar et nøye øye med og kunnskap om hva som tjener penger på internett i det nåværende landskapet. Og selv om du er en blogger som legger ut noe av innholdsskrivingen din, må du være en god redaktør uansett.

Det er mange måter du kan legge inn data og jobbe hjemmefra, selv om dette er en jobb hjemmefra der du må være forsiktig med jobbtilbud. Vi bryr oss ikke så mye om å gå inn i det samme arbeidsfeltet vi kommer fra. Utdanning og helsetjenester er blant de beste næringene som er representert på denne listen. Jeg fant klienter gjennom Fiverr, Facebook-grupper for forfattere, et opplæringsprogram for selvpublisering og jungeltelegrafen. I denne jobben er det du vet viktigere enn hvorfor du vet det, så en bachelorgrad er ikke så viktig som å kunne demonstrere ferdighetene dine. Du kan tilby voice-over-arbeid som frilanser på Fiverr, eller bli med i en gruppe voice-over-talenter i selskaper som Voices. Du trenger ikke undervisningsbevis av noe slag for telefonveiledningsprogrammene deres. Hvis du ikke er kjent med hvordan arkivfotosider fungerer, blir bildene for salg lastet opp av tusenvis av mennesker akkurat som deg.

Minimum seks timer i uken, kr16 - kr20 i timen. Når du selger, fungerer det bedre å se etter et B2B-publikum av høy kvalitet som kan slippe kr5 000 ved slipp av en hatt, i stedet for et publikum med mindre penger. Noen datainnføringsjobber krever ingen sertifisering eller spesialopplæring. Upwork er den største markedsplassen online for frilansfolk. Nåværende åpninger på Lionbridge inkluderer vurdering, oversettelse og tolking. Vi er et saksøkssamfunn, og denne jobben blomstrer med 15% vekst hvert år. Hvis du er en av de tusenvis av dyktige programmerere som tenker å gå over til en hjemmebasert stilling, er det alltid muligheter for erfarne programvareprogrammerere. Med mange virtuelle kontorer som blir satt opp, kan til og med lederstillinger gjøres hjemmefra.

Til slutt, for å lykkes som dropshipper, må du bygge et ekte merke bak produktene dine.

Takk For At Du Sprer Ordet!

Etter omtrent 6 måneders frilans på siden tjente hun nok penger til å erstatte inntektene og jobben hjemme på heltid. Hva skjer, cryptocururrency har vært ekstremt ustabile siden starten. Inntektspotensialet ditt er vanligvis bare begrenset av typen arbeid du gjør, mengden arbeid du kan gjøre og antall klienter du har. Det er rikelig med ekte arbeid hjemmearbeid som kan kreve et forhåndskjøp, men bruk litt ekstra tid på å prøve disse mulighetene. Aim-for-A gir lærere muligheten til å jobbe hjemmefra og veilede barn i klasse 1-12 i en rekke fag. Det er deltid og stort sett i helger og kvelder.

Vær oppmerksom på at du vanligvis ikke kan inneha en evaluering av søkemotoren hos mer enn ett selskap. Søkere må være U. Et annet unikt faktum om VIPKID er at den tidligere Los Angeles Lakers-stjernen Kobe Bryant er en investor. Det er mange ting å like med denne etterspurte muligheten: Selg virtual reality (VR) og 360-graders videoer - Muligheten til å lage VR-videoer kan ta deg steder. Alle som hadde drømmen om å kunne jobbe i pyjamas, ble enten fast og drømte om det, eller de falt offer for en slags svindel med konvolutt som kostet penger og aldri materialiserte seg med en lønnsslipp. Fordi arbeidet deres noen ganger kan gjøres over telefon eller på nettet, kan markedsundersøkelsessjefer av og til ordne jobb hjemmefra.

Korrekturleser

I tillegg har du en eBay-butikk som følger et tema, det er mer sannsynlig at du får gjentagende kunder. TaskRabbit er en servicebasert app som forbinder kunder med mennesker som kan hjelpe dem rundt i huset. Her er en rask guide for å komme i gang med dropshipping: De beste mulighetene på dette feltet kommer når du nettverker og proaktivt taster til selskaper, men Freelance Writers 'Den, et medlemsnettsted på kr25/måned, er et flott sted å starte hvis du er ute etter høyt betalte prosjekter. Det kan høres skissert ut, men lærere selger kun leksjonsplaner til medlærere, som igjen bruker mindre tid på å forberede klassetimene i løpet av nedetiden. Start din gratis 14-dagers prøveperiode her for å starte en fin passiv inntekt.

Vanligvis kreves det en bachelorgrad og rikelig med salgs- og ledererfaring for å lande denne jobben; og arbeidsgivere ser også etter gode forhandlings- og mellommenneskelige ferdigheter, sier Brie Reynolds, seniorkarrierespesialist hos FlexJobs. Schmoop - Shmoop er et digitalt læreplan- og testforetaksfirma. “Hvor originalt. Gjennomsnittslønnen er over kr100 000 og kan gå enda høyere for mer erfarne arbeidere. Fagfolk som designer, kode og tester dataprogramvare er blant dem. Søk i deres “nåværende jobbåpninger” og velg “Online - Remote” under Steder og velg “Karriere/Student” under Jobbkategori for å finne virtuelle veiledningsjobber. Faktisk er mange fagpersoner i denne kategorien mest produktive når de jobber hjemme siden de ofte kan kontrollere rutinene sine lettere og begrense distraksjoner. Talepad - Fjernoversettelsesjobber.

Podcaster

Et annet godt alternativ er å finne dine egne freelance bloggingsklienter og samarbeide med flere selskaper i motsetning til bare ett. Selg adspace på bloggen din, hvis du er ekspert på et bestemt nisjeemne og kan sette sammen noen av de beste ressursene på det fra hele nettet, kan du lage aktuelle nav og få betalt gjennom nettsteder som HubPages. Det er en god ting for deg hvis du seriøst på å lage en karriere innen frilansvideo eller lydredigering som uavhengig entreprenør. Klikk her for å abonnere. Men med riktig opplæring i jobben, kan kandidater la deres merittliste om suksess tale for seg selv. Dette er mindre tradisjonelle jobber, men gir fortsatt muligheter for inntekt.

Det er ingen grense for hvor mye du kan tjene. Noen jobber krever imidlertid bare en slags "uformell" undervisningserfaring som veiledning, coaching eller veiledning. For meg fant jeg ut at folk ønsket å høre om hvordan de kunne gjøre sidestykket til en lønnsom virksomhet på heltid.

Sosial mediesjef

Ideen har spredd seg til alle slags forretningsmodeller. Deltidsarbeid anses generelt for å være under 30 eller 35 timer per uke. Søkere må være amerikanske statsborgere og være bosatt i stater som for tiden ansetter. Transkripsjon er nesten alltid produksjonsbasert, noe som betyr at du får betalt av lydminuttet og ikke hvor lang tid det tar deg å skrive det. Frilans er veien å gå - slik at tekstforfattere kan sjonglere flere klienter om gangen og tjene den største delen av provisjoner. Trinn 6: start med et enkelt valutapar, artiklene er gode, men du må dele dem sammen; boka gir all informasjonen du trenger og deler den sammen for deg. Dette er et selskap du sannsynligvis er kjent med. Oppdatering 2/2019 - BlogMutt er nå Verblio.

Finne anropet ditt.

Partnertilbud

For å bli ansatt, vil du sannsynligvis ha en portefølje med solid arbeid, eller i det minste noen skriveprøver du kan ta med CVen. Du trenger bare å vite disse ferdighetene eller bare forbedre det du allerede vet, eller enda bedre lære mer om det. Cozymeal ansetter for deltidsjobb, eksterne jobber på forskjellige steder i U. Lønnen er mye lavere, fra kr10 til kr15/time, men du kommer til å jobbe helt fra komforten av ditt eget hjem 40 timer i uken.

Tigerfish

Potensielle kunder kan søke etter kvalifiserte eksterne arbeidere og proaktivt kontakte dem om potensielle jobbmuligheter.

Generelt sett trenger du en fasttelefon, en datamaskin og tilgang til internett. Når det er sagt, er det selvfølgelig noen ferdigheter du kan trenge som kan hjelpe deg med å bli ansatt for og utmerke deg på bestemte stillinger. Å ta undersøkelser vil ikke gjøre deg rik. Denne jobben er perfekt for deg som er analytisk, konkurransedyktig og følger nøye med på detaljer. Opplæring tilbys. Du må vite hvordan du skriver effektivt og nøyaktig. LiveOps (gjennomgang) - LiveOps tilbyr fleksible tidsplaner for sine uavhengige call center-agenter.

#6) Transkripsjonist

Medianinntekten for treningsarbeidere er 18 dollar.

  • Fra bøker til klær til samleobjekter, kan du sitte på en vindfall i ditt eget hjem.
  • Svært varierende.
  • Siden oppgavene deres innebærer å transkribere innspilt medisinsk diktat, er datamaskin, skrivebord og ørepynt generelt de eneste kravene etter å ha fullført et postsecondary medisinsk transkripsjonistprogram.
  • Ingen college-grad, men på jakt etter en jobb hjemmefra?
  • Som podcaster trenger du oppdatert, pålitelig lyd- og videoopptaksutstyr og erfaring innen et stort antall felt som teknologi, entreprenørskap og markedsføring på nettet.
  • Alt du trenger er en datamaskin og internettilgang, og du kan jobbe hjemmefra eller hvor som helst du velger.
  • Hvis du er interessert i å skrive inn innhold på nettet uten forpliktelser, kan du sjekke ut nettstedene nedenfor.

Få Betalt Ved å Ta Bilder Fra Telefonen

Du vil fortsatt motta informasjon fra Bonnier og dens forskjellige merker, men vi vil ikke dele adresseinformasjonen din med noen andre. Å ansette uavhengige entreprenører for å ta samtaler hjemmefra “er en enorm og voksende industri,” sier Durst. FlexJobs skjermer hver stillingsannonse - mer enn 30 000 av dem - for å være sikker på at hvert selskap er legitimt.

Undersøkelsene er ikke vanskelig å fylle ut (og noen ganger er de til og med morsomme). Hvis du er god på sosial SEO som å gjøre hashtags, lage overbevisende sosiale innlegg osv. Overnatting, jeg sa deg at det ikke ville være enkelt, ikke sant? Lønnen er timebasert og prisen avhenger av prosjektet og ferdighetssettet som kreves. Dette er et raskt voksende område i økonomien vår... en gang som ikke ser ut til å avta noe snart.

Betaling utstedes hver fredag ​​via Paypal. Oss, når kunder senere prøver å ta ut sitt opprinnelige innskudd eller returen de har blitt lovet, avbryter angivelig handelsplattformene kundenes tilbaketrekningsforespørsler, nekter å kreditere kontoene sine eller ignorere telefonsamtaler og e-post. Lønnen varierer fra kr0. Gengo - Må ta en to-delt test, bli godkjent og bli kjent med stilguiden og arbeidsbenken deres. To eksempler på populært arbeid fra hjemmekundeservicejobber inkluderer: Aktuarene arbeider hovedsakelig for forsikringsselskaper, og analyserer statistiske data for å bestemme risiko og ansvar. Du kan søke “telemedisin” på jobbtavler (for eksempel denne på ZipRecruiter). Upwork er et flott sted å begynne å finne konserter, eller du kan gjøre ting på gammeldags måte: Imidlertid er det mye potensiale for forfattere som er i stand til å bygge et publikum, vokse nettstedet sitt og finne en måte å tjene penger på og begynne å tjene penger.

Transkripsjon/transkriberende Jobber

Dette er en av de mest stabile jobbene du kan lande. Som stipendskribent kan du tjene mellom kr40.300 og kr67.000 per år. Skriv gode titler for å gjøre publikum interessert. TC2019 muliggjør grunnleggende og teknisk screening i sanntid av hele aksjemarkedene, inkludert ETF-er, og lar deg enkelt lage indikatorer fra markedsforhold. Voxy - ESL-instruksjon for grupper og individuelle elever.

3 hemmeligheter for å få en jobb du ønsker

Hvis du bare visste hvor mange som angrer på å slutte å lære et musikkinstrument da de var barn. Du kan også være i stand til å starte ditt eget bokføringsselskap hjemmefra. Det er den ultimate fantasien: La oss se på denne statistikken: Faktisk, med opplæring i administrativ assistanse, kan du kvalifisere deg til å finne arbeid gjennom et virtuelt hjelpebyrå. TNTP - Virtuell coaching i akademisk/undervisningsindustri.

Arbeidsløsninger

Oppnå vekttap-målet ditt, og vinn premien din!

Writer/forfatter/redaktør

Som mange av helsevesenets jobber, vokser denne raskt med 20% årlig jobbvekst. Hvem som helst kan bli en ESL-lærer med disse ESL-selskapene og tjene på timen. Lager du håndlagde produkter som smykker eller møbler?

Senior nettstedutvikler