TAO

16 Beste Måter å Tjene Penger Hjemmefra (legitim)

Serie 15: Kjøp og salg av billige funn

Hvis målet ditt er å tjene kr100 + per måned, kan du bli med på alle disse toppundersøkelsessidene. Vet du ikke hvor du skal begynne å fikse det? Ta ut alle samleobjektene dine og selg dem. Nevnte vi at du også kan få masse freebies? Men du vil finne en hvis du holder deg fokusert og vet hva du vil. Personlig senket Trim internettregningen min med 10 dollar i måneden ved å bruke en lojalitetsrabatt jeg ikke visste om. Hvis du ikke har tidligere erfaring med dette, kan det være bra for deg å investere i et kurs eller coaching som vil hjelpe deg å lære hvordan du gjør det. Det er også en av de morsomste jobbene jeg noensinne har hatt - med gode fordeler (superbillig reise)!

Bli en online motestylist

Hold vakt oppe - alltid. Idé ideer til hva du vil selge nøyaktig - det hjelper å ha et tema. Jeg ble enda mer sjokkert over å se hvor mye hun tjener som frilansskribent. Tjen 75 dollar eller mer som UpVoice-panelist Få betalt for tiden du bruker på Facebook, Instagram, Amazon, YouTube og mer.

#2: Fjernadministratorarbeid

Det koster bare kr2.

Kopier Redaktør/korrekturleser

Å selge brukte filmer og musikk på nettet kan være mer lukrativt enn å ha et hagesalg. Hun startet til og med et nettkurs kalt kr10K VA for å lære andre å gjøre det samme. Å tjene penger for å vise noen de beste lokale restaurantene i noen timer eller hjelpe dem å handle gaver er ikke en så dårlig måte å tjene ekstra penger mens barna er på skolen! Bruk freelance nettsteder som UpWork for å finne kunder, designe logoer for selskaper på 99 design, folkemengder, designcrowd (veldig høy konkurranse), eller være vertskap for en klasse på Skillshare. Da jeg begynte på reisen som nylig enslig forsørger, slet jeg med balanse. Du vil motta mange samtaler, og du må ha muligheten til å håndtere dem alle jevnlig. Det var pålitelig og fint.

 • Kundeservicerepresentanter er mellomledd for kunder og selskaper.
 • Dette er en etterspurt jobb!

Få Betalt For å Fullføre Onlineoppgaver

Jeg opprettet denne bloggen og tjente over kr80.000 i løpet av senioråret på college (det er meg i min første hovedfunksjon av Forbes!) Decluttr har noen avgjørende fordeler i forhold til andre online salgsplattformer: Bedrifter kan nå designe produkter som tilfredsstiller dine behov bedre enn noen gang før. Husker du crass-salgskvinnen som vred deg til det punktet at du straks forlot butikken uten å kjøpe noe? Gina er en profesjonell skribent som lærte å tjene penger hjemmefra som virtuell assistent. Konsulenter tilbyr sine tjenester eller råd for et gebyr.

Få den raskeste internettilgangen du har råd. Jeg er nå 31 år og bare virkelig forstå hvordan jeg skal jobbe en ordentlig arbeidsdag. Enheter blir vanligvis inspisert innen fem virkedager. Les avsløringen vår for å se hvordan vi tjener penger.

Bli en personlig trener

Dagens frilansforfattere kan velge mellom en rekke markeder.

Forfatter

Barnevakt er ikke bare for tenåringer. Det er den slags usannsynlig. Nye brukere får automatisk en bonus på kr20 på kontoen sin, og du kan tjene ytterligere kr10 for hvert medlem du henviser enn til ende med å plassere en leieordre. Og akkurat som andre leveringsprogrammer, ved slutten av hver levering, vil du være kvalifisert til å motta et tips. Etter at hun hadde massevis av suksess med det, bestemte hun seg for at hun ville lære andre å gjøre det samme, så hun startet opp Proofread Anywhere. Make up to kr25 per hour! Følgende tre tips er sentrert ganske mye rundt blogging.

Selg varer i en Shopify-butikk

Markedet for droner ekspanderer. ShareASale utbetaler inntektene den 20. hver måned, hvis du tjente kr50 eller mer den forrige måneden. Jeg lager imidlertid denne serien for de tusenvis av mødre der ute som uttrykte et ønske og til og med et intenst behov for å lære å jobbe hjemmefra. De beste cash back kredittkortene tilbyr opptil 5% cash back! En av de enkleste måtene å gjøre det på er å bare lage noen få gratisprøver av varene dine og sende dem til bloggere som skriver om hva slags ting du lager. Ebates er gratis å bruke. Amazon - De er bundet med Linkshare som favorittnettverket mitt. Veiledningssesjoner trenger ikke finne sted på ditt lokale bibliotek.

Deretter gjør du det for en provisjon ved å tilby tjenestene dine som et alternativ til reisebyråer. Se hvordan denne hjemmeværende mamma gjør det i artikkelen min om hvordan jeg blir sosial mediesjef, og sjekk ut dette sterkt anbefalte kurset om hvordan du blir frilansleder for sosiale medier. Hvor mye kan jeg tjene? Skriv forretningsplanen din. Offisiell tidsskriftblogg, selv om opsjoner som går ut av pengene kalles verdiløse, er de noen ganger ganske lønnsomme for opsjonshandlere. Fordi du har fokusert artiklene dine på å gjennomgå produkter, vil du oppdage at de besøkende alle er klare til å kjøpe - de er i en shoppingmentalitet. Denne typen nettsteder klarer seg vanligvis bra fra å utvide en e-postliste og deretter markedsføre relaterte produkter til den listen. Midler er tilgjengelige tre dager etter et salg. Med 1000 engasjerte følgere eller mer, kan det hende du kan begynne å jobbe med merkevarer.

Barneomsorg i hjemmet

Kjenner Du Noen Eller Noe?

Du kan gjøre disse jobbene eller trengsel hjemmefra, og den største fordelen er at de kan gi deg en heltidsinntekt eller utvikle deg til en vellykket virksomhet. Korrekturlesere kan tjene mellom kr17- kr30 per time og tilbyr konkurransedyktig lønn og fleksible timer mens du jobber hjemmefra. Michelle @ Making Sense of Cents tjente over 159 000 dollar i sin sist publiserte rapport! NOE som er en MLM!

 • Veiledere i matte (alle karakterer, samt matematikk som brukes på SAT og ACT) er alltid etterspurt, så vel som i fysikkvitenskapelige fag (fysikk, kjemi, jordvitenskap) og engelsk (kritisk lesing og leseforståelse for test tar), skriving (essays) og ESL (grammatikk, testforberedelse og engelsk for spesifikke formål, e.)
 • Bare det å søke på Facebook kan gi deg mange slike lokale grupper å legge ut annonsen din på.
 • Likevel trenger vi en slags ordre for å organisere mulige veier til å tjene krefter.
 • Jeg vet at det er mulig å tjene penger som hjemme hos mor fordi det er akkurat det jeg gjør.
 • Noen nettsteder vurderer og godkjenner innlegg, men tiden er minimal.
 • I følge Norris kan oppstartskostnadene for dette arbeidet hjemmearbeid variere fra rundt 500 til 1000 dollar, forutsatt at du har en oppdatert datamaskin og skriver.

Hvordan Kan Jeg Hjelpe?

Hvis du har et øye for fotografering, kan du også ta de beste bildene dine og prøve å selge dem til arkivfotosider som Shutterstock og iStockPhoto. Hvis du trenger å rydde plassen din med gamle ting du ikke bruker lenger, kan du like godt få betalt for å gjøre det! RelayRides og GetAround vil hjelpe deg med dette mens du betaler deg per time. Hvordan det fungerer er at du registrerer deg for et betalt spørreundersøkelsessted, så får du beskjed på e-post når en undersøkelse er tilgjengelig. Er du en kjent ekspert på ditt felt? Hvis dette er deg, kan du vurdere å drive en cateringvirksomhet fra kjøkkenet ditt.

Du trenger en datamaskin, internettforbindelse og mikrofon. Her er den magre på dette veldig aktive nettstedet. Du kan tjene opptil kr60 per test.

43. Selg mobilen din

Deretter behandlet jeg planen min som om den var gylden. Hvis du vil ha dyrepass, trenger du en leilighet eller et hus som tillater kjæledyr. Det vil ta øyeblikksbilder av hva du gjør og bruke dem til at annonsører kan vite mer om demografien din. En annen måte å tjene penger er ved å selge klær på nettet.

9 fantastiske tips

Hvis du kan skrive deg frem til å bli oppfattet som autoriteten i morsrollen, er det en god sjanse for å tjene penger gjennom bloggen din.

Sosiale Medier Og Betalt Reklamestyring

Jeg vet at du vil finne noe legitimt arbeid fra hjemmet jobber som ikke er rip-offs. Ring oss, appen gir leksjoner om hvordan valutamarkedet fungerer og hjelper deg å vite hvordan du kan komme frem til vellykkede handelsstrategier for inntektsgenerering. På mange kenneler kan de være innelåst i et bur hele tiden. Decluttr er en flott måte å raskt laste av store mengder gamle ting til en rimelig pris, men det er ikke det eneste digitale salgsalternativet i byen. Ærlig talt, i mine villeste drømmer hadde jeg aldri forestilt meg å bli mor til åtte fantastiske barn, spesielt etter seks veldig lange og overveldende år med ufruktbarhet, men jeg ble velsignet med min lille stamme og har aldri sett meg tilbake. Det vil være noen tekniske detaljer og dokumentasjon du må ordne opp (avhengig av tilstanden din), men det er en fin måte å få inn MYE ekstra penger hvis du allerede bor hjemme med en baby! Og jeg var fast bestemt på å finne en måte. Vi har truffet noen høydepunkter, men dette er på ingen måte en all-inclusive liste. Mange selskaper vil ansette sesongrepresentanter i julehandelssesongen.

Her er eksempelinnlegg jeg har skrevet for andre nettsteder om redigering og Amazons forfattersider. Og takket være internett er det enda flere muligheter til å tjene penger på siden. Grav gjennom gamle videospill, vesker, designerklær, sportsutstyr, samleobjekter og knickknacks, og selg dem! Derfra vil Amazon bekrefte identiteten din, som kan ta opptil 24 timer. Du kan gjøre alt fra design, grafikk, markedsføring og nettprogrammering jobber fra nettsteder som: Hun likte at pengene med hennes ord hadde "ingen strenger festet" til det. Hvis du vil ha litt mer detaljert informasjon om hvordan du kan tjene penger på å bla på Craisglist, kan du sjekke ut denne artikkelen.

Start en Vlog

Andre snakket om uheldige omstendigheter (som medisinske nødsituasjoner og vanskeligheter med familien). Selv om det er mange faktorer som vil påvirke din eksakte lønn, hevder Postkamerater at "erfarne kurerer" kan tjene opp til kr25 per time. Middels oppstartstid: Noen av de mer populære undersøkelsessidene inkluderer Swagbucks og Global Test Market. Vær imidlertid forsiktig med kostnadene foran. Jeg startet også en blogg om en hobby av meg, og la ut Amazon-tilknyttede lenker på bloggen. En bil er ikke alltid nødvendig - postkamerater lar deg bruke en sykkel, scooter eller dine egne to føtter for å levere, men en bakgrunnssjekk er nesten alltid en del av avtalen. Du skriver bare om opplevelsen din.

 • Hvis du bor hjemme med egne barn, kan det være en god måte å få betalt for å være hjemme.
 • Bli en online veileder.
 • Tross alt kler vi oss alle om morgenen.
 • Så hvis du allerede er en drone-entusiast, hvorfor ikke sette flyet ditt i arbeid?
 • Eller du kan bruke den til å dele tankene dine med verden.

Start En Minisalong

Alle sier at du er en fantastisk forfatter, så er det ikke på tide at du får betalt? Selg begge fjorårets versjoner av Madden eller noen gamle Gameboy Color-spill du spilte som barn. Når varen selges, er betalingen rask. Mange setter av bestemte dager for frakt - si 3 dager i uken - og tar deretter en stor tur til postkontoret. Det er en langsom oppbygging, og så begynner du plutselig å se mye høyere tall. Hvert tips har et tiltakstrinn for å hjelpe deg med å gjøre en reell, varig endring i familiens hovedlinje. Det åpner også dører for flere andre inntektsideer på denne listen. Den potensielle inntekten vil komme mest fra å teste produkter i tillegg til å skrive anmeldelser og sponsede innlegg.

Raske typikere kan tjene oppover kr15/hour! Du besøker et nettsted eller en app, og fullfører et sett med oppgaver mens du snakker høyt om hva du gjør og tankene dine om det. Cnbc nyhetsbrev, selv om det er mange regler, er følgende de 10 viktigste:. I helgens leksjoner går hele dagen slik at du kan tjene mer penger da. Hvis du har en listig side, kan du bruke den til god bruk. Hvordan virker det?