TAO

40+ Beste Cryptocurrency-børser (2019-oppdatering)

Nyeste artikler

Registreringer av nye kontoer er for øyeblikket stengt. Hvis fokuset ditt ligger i krypto til kryptohandel, er Binance det alternativet du kan gå videre med. Sjekk adressen. Det beste alternativet ditt er å lagre myntene dine på en maskinvarepunglomme som Ledger Nano X. Den avanserte versjonen er vanskeligere å forstå. Klientkontoer tilbys tofaktorautentisering sammen med et antall passord. 06 på CoinDesk. Coinbase, med hovedkontor i San Francisco, er en online bitcoin-meglerbørs som henvender seg til USA, Canada, Europa, Storbritannia, Australia, Singapore.

Hvilken kryptobørs har lavest pris? Coinsquares avgifter avhenger av om brukere kjøper gjennom å gjøre en "BitMaker" -handel eller en "Quick Trade". Dette gjelder spesielt minibanker, der det alltid er en premie.

 • Dette er ikke noe personlig og vil sannsynligvis kreves av de fleste legitime børser.
 • Videre holder Coinbase 98 prosent av kundevalutaene offline for å beskytte dem mot ondsinnede hackere.
 • Hvis sentralen er en fiat-utveksling, må du koble en betalingsmetode som en bankkonto, kredittkort eller debetkort.
 • 30 prosent nivå.
 • For avgifter på Geminis meglingstjeneste, forvent 1.

Kryptovaluta. Du vil også kunne få alle de viktigste kryptovalutaene på plattformen inkludert litecoin, darkcoin og nextcoin. Disse fire funksjonene gjør denne teknologien eksepsjonell. Igjen - denne artikkelen er utelukkende rettet mot å gi råd; trekke dine egne konklusjoner om hvorvidt handel med cryptocurrency er riktig for deg. 25% handelsavgift. Næringsdrivende har også tillatelse til å skaffe seg og selge bitcoins ved å bruke deres bankkonto, kredittkort, PayPal og andre betalingsmetoder. Nettplattformer opererer i et nytt, digitalisert vill vest der hovedparten av risikoen er født av forbrukere i stedet for plattformer. Derfor sier jeg det enkelt.

Det betyr ikke at du ikke kan delta i markedet hvis du har liten kapital. Den støtter bankoverføringer og kort, noe som gjør det veldig praktisk for brukere fra hele verden. Bitstamp er et EU-basert marked for bitcoin grunnlagt i 2019. Helt desentralisert gir denne utvekslingen brukere fra forskjellige land utveksling av sin lokale valuta for bitcoins. Grensesnittet tar litt å bli vant til, men nettstedet er helt fantastisk. Vi gir en kort oversikt over toppbørsene.

00 pm Eastern Time i løpet av samme eller påfølgende virkedag.

Institusjoner Velkommen

Spesielt gull er et ekstremt ubrukelig metall. Som alle regulerte børser, må du bekrefte identiteten og personopplysningene dine før du kjøper. Gebyrer - Nesten alle børsene inneholder informasjon om deres gebyrstruktur på sine nettsteder. Sannsynligvis er den beste funksjonen i Cash-appen at du kan kjøpe bitcoin uten å betale handelsavgift. Den har mest volum av alle cryptocurrency-børser. Selskapets produkter OpenBook og WebTraders lar handelsmenn lære av hverandre. Beste for teknologi:

Binance er kjent for å tilby et av det bredeste utvalget av kryptoandeler, og i følge coinmarketcap har Binance gjennomgående spilt vert for noen av de største handelsvolumene i hele kryptomarkedet. Hvorfor bruke Coinbase? Dessverre, med bortfallet av Cryptsy er det behov for en ny større førsteklasses cryptocurrency og Bitcoin-utveksling (alkoins). I en fagfellehandel er tillit veldig viktig, og etableres ofte av handelsmannens historie. Nettstedet ser ut og føles veldig profesjonelt, og det høye antallet handelsmenn støtter dette inntrykket. Jo oftere pris reagerer mot støtte eller motstand (S/R) nivåer, jo viktigere blir slike nivåer.

Ting å huske på

Naturligvis vil disse kostnadene garantere kompensasjon via fetere oppslag og merkostnader for handelsmenn.

Plattform

Etter å ha klikket på startknappen vises et nytt skjermbilde der du blir bedt om å oppgi ditt fulle navn, kallenavn, kontonummer, IFSC-kode og telefonnummer. Hovedprinsippet for å generere noe overskudd er veldig enkelt: 05% per handel. Handelsgebyr diskonteres hvis brukeren har Binance Coin (BNB).

Handelsverktøy - De beste nettstedene for kryptobørs må gi allsidig og informativ programvare for cryptocurrency trading for å styrke brukerne sine. Når det gjelder likviditet, har de det bra, for ikke å glemme at hovedtrafikken deres kommer fra fiat-valutaer. Uttaksgebyr. I stedet trenger du en skikkelig digital plattform for å gjøre handel med Bitcoin, Ether, Ripple eller faktisk en hvilken som helst krypto. Nye handelsmenn vil sannsynligvis tape penger når de utvikler sine ferdigheter og oppnår jevn lønnsomhet er aldri garantert, selv for de mest erfarne Bitcoin trader. Akkurat nå driver Coinbase en formuesbase til en verdi av kr100 millioner fra mange pålitelige bidragsytere fra forskjellige land.

Changelly - Bytt mynter sikkert

De er ikke mange nok til å høres virkelig alarmerende ut, men er tilstrekkelige til å kaste en skygge av tvil om Coinexchanges integritet. Her er en rask sammenligning før vi går nærmere inn på hver utveksling: Kraken største problem er kundesupport - de er over hele skuddet. I tillegg til å tilby det underliggende på store kryptovalutaer som Bitcoin, lanserte megleren et ekstra børshandlet kryptosertifikat på Swiss Exchange (SWX: )IO kan bare brukes med bitcoins og ethereum som er de to viktigste handelsparene for alt-mynter. Hilsen fra Hong Kong, BitMEX (Bitcoin Mercantile Exchange) er en av de premiere bitcoin-handelsplattformene som ofte brukes av mer seriøse kryptohandlere.

Oversatt, det betyr at fortjeneste og tap fortsatt er i bitcoin (ikke kontanter). Før du forplikter deg til å handle Bitcoin, bør du vurdere hvor mye penger du har råd til å tape før din nåværende livsstil blir uoverkommelig. Blockchain er en teknologi med stort potensial og ukjente mulige konsekvenser. De beste bitcoin-børsene er på toppen av listen, men husk at forskjellene mellom dem er små, skjult i detalj. Så snart du klikker på pilskiltet i oransje sirkel, vil du få 2 popup-vinduer på samme side, den ene sier til REGISTRERING, og den andre ordtakeren klikker på lenken som sendes til din e-postkonto for å bekrefte e-post-ID-en for registrering.

Tilgjengelige betalingsalternativer. Når du trykker på symbolet for en av myntene, får du presentert en linjediagram som viser prisbevegelser over det valgte datoperioden. Klienter er også begrenset til et relativt lite antall opprinnelsesland i Nord-Amerika, Europa og Oseania.

Hva kan du handle?

Jeg liker gjennomsiktigheten som er gitt til brukerne om hvor mye de faktisk vil betale - selv før de registrerer seg.

Hvilken Cryptocurrency Exchange har de laveste avgiftene?

Ganske pent, ikke sant? Hovedforskjellen i kryptobørsene er at noen krever at du setter inn penger, mens noen "øyeblikkelig bytter" pengene dine. Kraken har imidlertid hatt som mål å gjøre ting enklere for førstegangskjøpere og den "enkle" bestillingsformen er ganske enkel å bruke: Jeg lar deg lese detaljene i min Bittrex-anmeldelse, som har noen viktige fakta og analyser.

Grunnlagt i 2019, har Bitstamp klart å overleve det meste av Bitcoin-økosystemets uro uten å bli hacket eller lagt ned, og det sier definitivt noe. Prosedyren er rask og tar bare noen få trinn. 1% som ytterligere kan reduseres dersom betalingen gjennomføres i BNB. Det tar vanligvis en dag å bli bekreftet på nettstedet - men disse tider har variert i det siste. Coinbase støtter også Bitcoin Cash, Ethereum og Litecoin. For vårt sammenligningsformål ble det bare tatt hensyn til meglere.

Selv om det ikke nødvendigvis er komplisert, er det definetielt designet for at mer avanserte brukere skal få mest mulig ut av det. Nå som du er godt kjent med hvilke typer kryptobytteplattformer som er tilgjengelige i markedene, kan du tro at det er på tide at du kommer i gang med investeringene. Totalt sett har Coinbase et stort rykte og er høyt respektert i handelsmennesket. Det skal være intuitivt og praktisk for deg å avstå fra å begå alvorlige feil ved å navigere deg gjennom feil sider - det kan koste deg ikke bare tid. Det er ingen gebyrer for uttak utover transaksjonsgebyret som kreves av nettverket. Å falle offer for tyveri er en stor bekymring for enhver kryptokjøper. Vi håper det rydder opp, og nå kan vi begynne å grave i noen utvekslinger.

BTC Exchange som oppfyller dine behov

Sosial

Videre utføres e-overføringer manuelt og tar omtrent en til tre virkedager å fullføre, og har et gebyr på 2. Den overholder lover og forskrifter for å sikre kundenes sikkerhet. Ulike meglere for cryptocurrency trading har ulikt utviklede handelsapper. PROS CONS Tilgjengelig for mange internasjonale brukere.

Verktøy

Myntene dine blir lagret på den samme Robinhood-kontoen du bruker til aksjene dine og deler innlogging. For de som har erfaring med handel, er det en ‘avansert brukergrensesnitt’ -funksjon som kan aktiveres for å benytte seg av alle plattformens funksjoner, inkludert en estetisk behagelig ‘natt-modus’. Plattformen tar vanligvis et lite gebyr for tjenesten. En cryptocurrency-utveksling lar investorene kjøpe, selge eller handle cryptocurrencies (enten fra fiat til crypto eller fra crypto til crypto). Selv om det kan være vanskelig å ikke la seg friste til å handle med en av de hundrevis av nye cryptocurrency-sentralene som dukket opp på nettet, har disse nettstedene ofte blitt hacket, noe som fører til tyveri av kundenes eiendeler.

En digital valutaveksling kan være en murstein og mørtelvirksomhet eller en strengt online virksomhet. Siden 2019 er nesten 4 milliarder dollar cryptocurrency stjålet fra online plattformer; de fleste av disse myntene kan ikke gjenvinnes, og mange forbrukere har ennå ikke eller vil bli kompensert for tapene sine etter disse hendelsene. Communities, det samme gjelder elektroniske betalinger. Square er et enormt økonomisk teknologiselskap som inkluderer mange andre tjenester. De som ønsker å ta del i kortsiktig handel kan oppleve at fordelene med et Bitcoin-casino (se TheBitcoinStrip) er langt mer oppfylle. En av de nyeste børsene i cryptocurrency, Binance.

For takere varierer gebyrene fra 0. For en oversikt over alle børsene vi har gjennomgått, se utvekslingssiden. Ved marginhandel på Kraken kan kvalifiserte kontoer låne opptil kr500 000 for å gå lenge eller kort på et cryptocurrency. Definer målene dine og vet hva du sikter til når du investerer. 2% og daglig uttaksgrense for verifiserte brukere tilsvarer 100 BTC. ➜ begynn å liste opp plassen din på airbnb, det er 30 dollar i timen for å gi ærlige tilbakemeldinger for store nettsteder. Poloniex pleide å være den største cryptocurrency-utvekslingen, men mistet mange brukere når den hadde problemer med å skalere for å støtte en bølge av nye påmeldinger. Det samme gjelder utvekslinger uten historie.

Hvorfor bruke Bitpanda?

Fordelen med disse alternativene er at du kan handle en rekke kryptovalutaer direkte fra telefonen din uten handelsprovisjoner. Det er imidlertid ikke mulig å direkte bytte en krypto for noen annen digital valuta du ønsker - du er begrenset til de handelsparene som støttes av din valgte plattform. Dette utveksler fasiliteter uten valuta handel med lokal valuta for Bitcoin.

26% - langt lavere enn Coinmama! Mange mindre anerkjente børser er variasjoner på en exit-svindel. Kraken tilbyr til og med bitcoin-priser til Bloomberg-terminalen.

Bestillingsruteren, versjon 2,0 av Best Execution Dynamic Smart Crypto Order Routing Technology, ble oppdatert i august 2019 og utfører ordrer mot både den amerikanske dollar og Bitcoin. Børsen fungerer som mellommann, og selgeren kan sette sin egen pris og aksepterte betalingsmetoder. Marginhandel med opptil 3x gearing på utvalgte eiendeler. Robinhood er en mobilbasert cryptocurrency-handelsapplikasjon tilgjengelig på Android og iOS. For handelsvolum over det, helt opp til 20 millioner dollar i måneden, faller imidlertid gebyrene så lave som 0. På grunn av det forvirrende grensesnittet, er det sannsynligvis bare et godt valg for handelsmenn som virkelig vet hva de gjør.

Jeg holder denne listen oppdatert for å sikre at du vet hvilke av de beste cryptocurrency-utvekslingene i 2019 som er åpne for virksomhet, slik at du kan få kontoen din åpen og begynne å bygge din cryptocurrency portefølje.

Handel Smartere

Begynn alltid med et lite beløp mens du lærer og praktiserer og anser dette beløpet som "skolepenger. "Nettstedet godtar også bare Bitcoin-innskudd, som senere kan brukes til å kjøpe andre cryptocurrencies. 5 millioner Kredittkortutbetalinger Ja, men med 10% avgift Salgsbare mynter 9 Godtar Fiat Ja Gebyrer Maker/takeravgift 0. Vekslingskurs:

Hvordan bruke en cryptocurrency utveksling

Cryptocurrency er den mest flyktige aktivaklassen i vår tid. Fortsatt kan du kortsalg og marginhandel på BitMEX. Det tar vanligvis 15-20 virkedager etter at du har sendt gyldig ID-bevis før du blir godtatt til plattformen. For det andre har sikre plattformer 2-trinnsgodkjenning for å kutte tilgangen for andre enn brukeren. Gemini opererer i et lignende rom som Coinbase da det gjør det mulig for brukere å ta ut og sette inn direkte til og fra bankkontoer. Jeg er ikke en profesjonell (eller til og med en veteran) handelsmann. PROS CONS Massivt utvalg av handelspar, inkludert mindre mindre populære altcoins.

ChangeNOW har vært på markedet i mer enn ett år nå og har fått et rykte for pålitelig service med gode priser. Hvis du for eksempel bor i Russland, må du sørge for å velge den beste utvekslingsplattformen som støtter din region. PROS CONS Kjøp mynter fra de fleste land med kredittkort. Den sannsynlige veien for Poloniex er at det blir en nyskapende utveksling etter hvert som penger fra Goldman Sachs og Circle begynner å forbedre utvekslingen. Dette sikrer personvern for transaksjoner og eliminering av transaksjonskostnader. Husk å ta hensyn til gebyrene, omdømme, sikkerhet, verifiseringsprosesser og geografiske tjenester en utvekslingsplattform har å tilby. Hver dag utføres over 200 000 operasjoner på dette nettstedet.

Cap Dividend Aksjer som betaler mer

I motsetning til andre cryptocurrency-børser, foretrekker Gemini-eiere å holde plattformen fullstendig sentralisert. Datasystem brukt til gruvedrift av cyrptocururrency. Mens konseptet er enkelt, vet vi at aspekter ved cryptocurrency kan virke litt komplekse. I stedet må du investere litt tid på å lære inn og outs.

I begynnelsen av 2019 rapporterte Bloomberg News de største cryptocurrency-børsene basert på volumet og estimerte inntektsdata samlet inn av CoinMarketCap. 1% avgift belastes på OTC-handelsbordet, men handler utføres ofte til eller under spotprisen. Alle børser har små forskjeller når det gjelder UI og handelsplattformer, men den underliggende ideen om handel med krypto er bemerkelsesverdig grunnleggende. Transaksjoner er enkle: Her er noen av utvekslingene med de høyeste volumene fra og med dette forfatterskapet: Uansett hva dine grunner til å bli involvert måtte være, må du huske at hver person som utmerket seg på sine respektive felt en gang var nybegynner. Sammenlign kursene for eventuell utveksling med andre lignende børser. Før du investerer i en børs, må du lese vilkårene og betingelsene grundig for å unngå å sitte fast i en situasjon som denne.

Kraken Gjennomgang

5 millioner på bitcoin future-tallet hver dag. Godta og la Coinbase gjøre to små transaksjoner. De langsiktige HODL-planene dine kan føre til at du tjener gode penger. Tilbakemelding fra brukerne er avgjørende for at vi skal lage et avrundet syn på hver utveksling, sørge for å gi dine innspill på utvekslinger du regelmessig bruker og de du har prøvd og forkastet umiddelbart. Med sitt sterke fokus på legitimitet og juridisk anerkjennelse, kunne Coinmama betjene 180 land over hele verden og godta en rekke betalingsalternativer.

Igjen, det er ikke så lett å utpeke en av dem som den beste bitcoin-utvekslingen amerikanske handelsmenn kan bruke fordi disse cryptocurrency-børsene har mange dyder og noen mangler; sistnevnte ville avskrekke noen brukere, mens de førstnevnte ville få mange til å glede seg over handelsopplevelsen som tilbys av hver plattform. Dessuten gjorde Poloniex nylig noen bølger da utvekslingen ble anskaffet av Goldman Sachs-støttet cryptocurrency oppstart Circle. Å investere i BTC er ikke mye forskjellig fra å investere i aksjer. Marginfinansieringsmarkedet til Bitfinex hjelper deg med å tjene interesse for digitale og fiat-eiendeler. En av de mest essensielle bestemmelsene du må få fra din cryptocurrency trading megler, er brukerens intuitive handelsplattform. Gssadana publisert 13. mars 2019, en dag, når jeg får en annen GPU, vil jeg gjøre det enda bedre. En annen frustrerende del med å håndtere Poloniex er børsens ønske om å se ut til å ville betale skatt. Når det er gjort, kan brukeren starte prosessen med å kjøpe og selge bitcoins. Texas er det eneste U.

 • Huobi planlegger også å starte et kryptobørsfond (ETF) som skal hete HB10.
 • Enhver datamaskin som kobles til en blockchain kalles en node.
 • Mens plattformen er mye mer robust, er den også forvirrende og motsatt.
 • Én blockchain er en tråd av transaksjonen.
 • I tillegg til dette har Bitstamp et av de laveste avgiftssystemene i alle cryptocurrency-børser.
 • 6% av CFD-kontoer i detaljhandel taper penger.
 • For å bekrefte overføring av midler.

Velkommen til Blockgeeks

Til og med romerne innså at mennesker er utsatt for feil. Imidlertid er den generelle oppfatningen av de beste positive. Hvis du vil kjøpe andre valutaer, kan du bruke CEX og deretter en tjeneste som heter Changelly for å konvertere dem til mange andre kryptoer. Poloniex er utvekslingen jeg først startet med, og jeg har brukt den i over ett år.

Abonner på vårt nyhetsbrev

I skrivende stund; Jeg handler aktivt på Coinbase, Bittrex, Bitfinex og Binance.

Best For Utnyttelse

Escrow og tvisteløsning tilbys av nettstedet. 04 - bruke tegneverktøy, du skal tro alt det han sier og ikke være i tvil om ting han forteller deg. Avanserte handelsmenn vil finne alle funksjonene de forventer av en avansert plattform, samt relativt lave avgifter som skaleres ned etter volumstørrelse. Det beste er at det er et samarbeid med børser som Binance, HitBTC og mange flere, og derfor betraktet som en av de beste kryptosentralene for U.