TAO

Kan Du Tjene Inn Kuponger?

Nisje nede

Pluss at hvis jeg selger produkter som koster nesten ingenting, tror du at jeg er bekymret for hvor raskt de selger? En ny utvidelse av kupongsider er nettsteder som også tilbyr nettleserutvidelser som en annen måte å tjene penger på. Noen selskaper selger fysiske kupongbøker, for eksempel som krever en brøkdel av raske måter å tjene penger på kontantsiden med å spare penger totalt i boken, men fremdeles hente inn nok penger til å dekke utskriftsgebyr og salgsutgifter. 01 fra å kjøpe en. Ingen av argumentene kan dessverre være sanne. For å bruke en kupong, klikker du bare på kupongkoden og skriver deretter inn koden under butikkens kasseprosess.

Hvis noen samler inn flere kuponger og deretter selger dem til folk i andre områder av landet, mislykkes testen.

Kom i gang med vår barnesikringsguide, komplett med noen få flekker du kanskje har gått glipp av! Disse store nettstedene fokuserer på alle tilbud på tvers av alle kategorier. To av de beste måtene å tjene penger hjemmefra er å hjelpe folk med å spare penger eller tid. 00 ut av lommen, men vil motta tre kr2. Tidligere i år, mens han hørte på en av favoritt-podcastene mine, Smart Passive Income med Pat Flynn Episode #99, hadde han et par som bare sprengte tankene mine. Representanten sa: "Hvis vi ser for mange av kupongene våre på Ebay, vet vi at dollarverdien var for høy, og verdien av kupongene vi utsteder synker neste måned. "

 • Paribus jobber med et stort antall butikker, for eksempel WalMart, Costco, Target og mer.
 • Hver gang noen klikker på en annonse, vil du tjene penger.
 • Tommelfingerregelen her er at du må ta alvorlig forsiktighet når du kjøper kuponger som er for gode til å være sanne på nettet.

Kok Eller Bake Til Spesielle Anledninger

Når du først starter, trenger du raske gevinster. Og jeg har full forståelse for at dette kan være forvirrende for nye kupongbrukere. Jeg gjør ikke dette, og jeg går faktisk ganske dypt med mange av produktene jeg kjøper. Folk kjøper alltid kaker og desserter til spesielle anledninger - bursdager, fester, arrangementer og mer.

Vi får sjelden klager på at gale kuponger blir sendt, listefeil eller strekkoder som blir klippet ut. Å få gode kjøp i matbutikken er en fin måte å hjelpe deg med å lagerføre hyllene i det lokale matskaffet eller på skolens snackbar. La oss si at du er en baker. Jeg vedder på at minst en av dem vil vise seg å være din nisje! Hvis du har en anstendig forståelse av hva som gjør et godt nettsted fra et brukeropplevelsesperspektiv, kan kunnskapen din og meningene dine tjene penger.

 • Lag annonser for bestemte tilknyttede produkter som er storselgere og som har et høyt avkastning.
 • Og det er absolutt stor etterspørsel etter kupongkoder, kampanjer og andre pengebesparende avtaler.
 • Snarere antyder slike uttalelser at selgerne vet at deres kupongsalg er upassende og galt.

Casestudie nr. 1 - BeFrugal.com

Du vil se at de bruker forskjellige strategier for begge typer nettverk. Det er en rekke måter å håndtere denne situasjonen på. Kundene har en begrenset periode på å bestemme seg for om de vil bruke kupongen, bruke den og kjøpe.

Jeg har personlig solgt Lowes kuponger, Subway-kuponger, Fashion Bug-kuponger og mange flere. Facebook svarte karakteristisk ikke på en forespørsel om kommentar om bruken av plattformen sin for kupongrelatert handel, noe bransjen heller ikke tillot. Velkommen, andre blogger!, bygg i stedet tillit og troverdighet med dem gjennom perfekte blogginnlegg som viser frem kunnskapen din. Du kan følge Jim på Twitter:

 • BlueHost er en hosting leverandør.
 • Det er nettsteder som vil betale for å dele sine kuponger med publikum og tilby provisjoner for hvert salg du har generert fra disse kupongene.
 • Massevis av nettsteder som spesialiserer seg på å skaffe deg kuponger.
 • Du kan bruke en penn og papir, et regneark eller til og med en kupongkalkulator.
 • Spør rundt og se etter merknader i avisen eller nettpratstyrene på nettet.
 • Du kan seriøst få nettstedet ditt opp på veldig kort tid, selv om du har null tidligere erfaring.
 • Du kan gjøre dette ved å bla gjennom nettsteder som eBay eller Craigslist.

Bli Kreativ

Dealspotr-samfunnsrentene sendte også inn kupongkoder og avtaler basert på gyldighet, nøyaktighet og rabattbeløp. De kan enten: Så til syvende og sist, hva vi vil si er at du kan dele kuponger? I dag kan eBay-selgere bare selge opptil kr100 eller 25 gyldige, ikke utløpte originale kuponger per måned.

Så hvordan tjener du penger på å selge kuponger?

Bli med på VIP Voice.

Å drive et kupongnettsted lar deg bruke tilknyttede eller aggregatkilder og betaler en prosentandel. Butikker og produsenter benchmarker et visst beløp for kuponger og hvordan og hvor de distribueres er basert på omfattende markedsundersøkelser. Jada, du hvor mye penger kan jeg tjene på Amazon Turks Dvd Dropshipping må håndtere kunder uansett, men i det minste hvis du kontrollerte ting, kan du muligens redusere kundeproblemer. Fordi å bygge innflytelse kommer til å være det mest effektive verktøyet i arsenal. Vær imidlertid forsiktig med hva du deler med dine nære venner. Du kan delta i et online annonseringsnettverk som Google AdSense for å vise kupongannonser på bloggen din.

utgivere

Hva Gjør En God Nisje?

Hva er uten tvil den beste måten å tjene penger på kuponger og kampanjekoder? Å jobbe hjemmefra er selvfølgelig ikke for alle! Lagre kuponger. Del gjerne din mening så fast som du ønsker, jeg ber bare om at du holder den sivil og fin (som jeg vet at du vil!) Legg i så fall en kommentar!

Jobbe som frilanser

La oss gå tilbake til vårt eksempel på bakervarer. Så hvilken strategi er best? Å ha eksklusive koder vil også forbedre nettstedets SEO og målgruppelojalitet ytterligere, og skape en positiv tilbakemeldingssløyfe. Åpning av en ninjatrader-handelskonto i canada, det er på tide å tenke annerledes og tilnærme seg handel fra et annet perspektiv, i det minste er det slik jeg gjorde det og det har fungert for meg. Bli en konsulent Kanskje du var en ekspert på ditt felt, eller jobbet i en ledende stilling, og nå holder deg hjemme. For kjøpere som er avhengige av at Amazon vil gjøre sine kjøp, sammenligner Wikibuy produkter fra butikker som Walmart og Target for å finne en nøyaktig kamp.

Hvilke betalte undersøkelser betaler egentlig? Når de finner det kameraet de vil ha, legger de det til i handlekurven. Andre selger overflødige produkter eller lager. Når jeg trenger litt nisjeinspirasjon, tenker jeg på de tre brede pengegående nisjene der ute: Ikke glem å vurdere online markedsføringsstrategier også. Jeg var den eneste kundeservicen, og selv om jeg likte å ha samspillet med kundene mine, kom det hovedsakelig ned på at jeg ikke hadde kontroll over frakt som skapte så mange hodepine. Det er aldri for sent å begynne å lære!

Vi tror ikke dette er et stort problem, men noen av dere kan så vi ønsket å hjelpe deg med å forstå prosessen. Men vi behandler tusenvis av transaksjoner hver måned gjennom Paypal-kontoen vår nå. I henhold til dette vil jeg tjene 5 dollar. All annen bruk utgjør svindel.

Hvis du vil tjene penger på å kjøpe og selge kuponger, bør du ta de pop-up-ene du ser seriøst, fordi det kan spare deg for reelle kontanter eller legge litt ekstra penger i lommen.

Casestudie nr. 3- RetailMeNot.com

Hvis noen ikke har lett tilgang til disse gratis kupongene, og noen andre gjør det, er det absolutt ingen grunn til at den som har tilgang til dem ikke skal kunne tilby en slik tjeneste til de som ønsker det. Klikk på videoskjermen nedenfor. Elsker dine venner og familie det når du lager kaker, informasjonskapsler og mer? Du kan få betalt kr5-10 per sak. Du må tillate tilstrekkelig mailing og leveringstid før utløpet for å kunne selge. Folk bruker nå kuponger ikke bare for å spare penger, men også for å tjene penger. Men hvordan gjør man det å finne legitimt arbeid som ikke er svindel (og ikke er en vakuum-salgsposisjon fra dør til dør)? De fleste av virksomhetene med å selge eller auksjonere kuponger har studert lovene og lagt ansvarsfraskrivelser på sine nettsteder som holder dem godt innenfor lovens juridiske grenser.

Serviceavgiftene dekker kostnadene ved å vedlikeholde nettstedet og klippe, gruppere, administrere og sende kupongene. I tillegg til å selge på Amazon, påtar Jim seg for tiden oppgaven med å lære barna sine om entreprenørskap med sin nyeste virksomhet, Nakked Soap. Jenny hos Southern Savers tilbyr seminarer på følgende datoer. Alle liker å spare penger, så bedriften din vil ha bred appell. Jeg har solgt noen varer jeg kunne få gratis eller tjene penger på. Du kan delta i Amazon Associates-programmet for å markedsføre produkter på Amazon på din egen kupongblogg.

Ofte Stilte Spørsmål

Det er ikke et av problemene jeg føler meg så sterkt på som å si, kopiere kuponger eller avkoding av strekkoder. Dude satset litt på det. 07 på hvert produkt jeg selger. Takk for artikkelen! Han har opparbeidet seg en Bachelor of Arts i management fra Walsh University. Jeppfri trafikk er bra for deg.

Finn og send inn en online kuponkode på Coupons nettsted, så tjener du kr25 på Paypal-kontoen din. I skrivende stund regnet jeg med at det var 38 957 kupongoppføringer på eBay for auksjon, og noen av disse budene ser virkelig fantastiske ut! Slik tar du kupongvirksomheten til neste nivå! Når du har tilstrekkelig trekkraft på nettstedet og/eller bloggen din, og kundene omtaler nettstedet ditt som henvisning, vil forhandlere etter hvert ta varsel og tilby deg eksklusive tilbud. Hvis JA, her er 7 enkle trinn for å kjøpe og selge kuponger online for fortjeneste. Jeg anbefaler at du bruker så mange kilder som mulig. Da jeg sjekket ut i matbutikken i dag fikk jeg 5 kuponger sammen med kvitteringen. Her er noen nettsteder for å komme i gang:

Jeg er sikker på at mange som leser dette vil ha fordel av det. De har vanligvis rekker på rad med sjampo, bleier, sminke, vaskemiddel med mer. Så du vil aldri se meg knytte til eller tilknytte kupongselgere på eBay eller klippetjenester. På den ene siden virker det som en sannsynlig nok grunn. Når disse kodene er publisert, kan de imidlertid betraktes som offentlig eiendom og brukes av hvem som helst, inkludert et annet tilbudsside. Igjen, refusjoner er en del av enhver virksomhet, og i perioder der du bare må holde kunden fornøyd og suge den opp.

Tjen Penger På Kupongsiden

Blant kupongentusiaster er det kanskje ikke noe mer kontroversielt tema enn videresalg av kuponger. Hvis kupongindustrien har sin vei, kan de være en dag. Kupongsider er en av de "sexy" forretningsmodellene på internett fordi de bare krever litt overhead for å konfigurere. Tommelfingerregelen her er at hvis du har begrensede kontanter til å investere i kjøp og salg av kuponger, er det tilrådelig at du vurderer frekvensene av salg over fortjenestemargin. Shopify tilbyr en 14-dagers gratis prøveperiode uten kredittkort. Dette kan gjøres ved siden av ditt eget fotograferingsside, siden det er en god måte å hjelpe arbeidet ditt med å se på et bredere publikum. Nå logger kundene seg inn på et av de mange tilgjengelige nettstedene for raskt å finne det de trenger. Men siden deres aktivitet ikke anses som et brudd på Facebooks policyer, har mange "kupongklippsider" og innsatsselgere åpent en Facebook-tilstedeværelse.

Begynn å selge ting du har

Det er mange måter du kan få kuponger for hva som helst - dagligvarer, klær, verktøy, resept. Hvis du er interessert i dette arbeidet, er det mange PA-byråer som roper etter pålitelige assistenter. Honning er en nettleserutvidelse som finner kuponger på nettet og bruker dem automatisk til kjøp av kjøpere. Dette vil også tillate deg, i visse tilfeller, å be om en høyere pris fordi det er vanskeligere å sammenligne prisene på pakkeløsninger med andre tilbud der ute. Klipp kupongene ordentlig for å opprettholde god stand. Slik starter du en veldig lønnsom blogg: Hvis vi ikke kan bevise at den er sendt, og hvis vi ikke kan spore dem gjennom USPS-systemet, vil Paypal sammen med kjøperen og tilbakebetale pengene sine hver gang.

Hvis det har gått 14 eller flere virkedager og kunden fortsatt leter etter ordren hennes, kontakter du leverandøren for å se om du vet noe om det. Jessica og jeg reduserte våre egne kundeleveringsklager kraftig da vi begynte å droppe ordrene våre direkte på postkontoret hver dag. InboxDollars betaler deg for å se videoer, søke, handle, ta undersøkelser og mer. Jeg bygde eBay-butikken på en million dollar i lunsjpausene mine! Mens noen kuponger kan legges inn i form av en kode, tar andre fysisk form, for eksempel kuponger som kan klippes ut fra reklame i tidsskrifter.

Leverandørinformasjon

Du vil merke at destinasjonssiden er den samme for alle annonseklamer, bortsett fra den lille kupongboksen øverst og til venstre for opt-in-boksen. I dag har ikke folk som selger kuponger på eBay lov til å selge arbeidskraften som kreves for å auksjonere en kupong. Han var en del av en utvalgt gruppe individer som ble valgt til en prøvekjøring av programmet. For hva Ebay ser ut til å være bekymret, betalte du for et stykke papir, og du fikk et.

Dette kan være en flott måte å gjøre kunsten din til ekstra penger. I mange tilfeller hvis jeg er i stand til det, ville jeg gjort disse til en multipakke slik at jeg kan selge dem for et større beløp og betale mindre gebyrer. Det er en enorm ferdighet! Tusen takk til Jim for at du gjorde dette innlegget.

Hold kontakten

I så fall er det en enorm mulighet til å tjene penger på nettet fra komforten i ditt eget hjem.

Det er en overflod av kuponger som du kan finne som er gratis og ikke tester vilkårene i produsentenes innløsningsprinsipper. Bedrifter tjener på å samarbeide med kupongselskaper ved å øke trafikken i butikkene og oppmuntre til førstegangsbesøk. Det er oppført 50 tilknyttede nettverk i tillegg til nyttige tips for å finne nisjepartnelprogrammer. Også at du ikke kan selge mer enn 25 kuponger på en måned. Gjør din glade dans nå! I løpet av de siste månedene har jeg samlet rundt kr5K i måneden, med omtrent fem til syv timer arbeid i uken. Er det noen kupongører der ute som bruker disse pengene å lage strategier?

Angi salgspris og fraktkostnad, og sørg for å vurdere marginene.

Lær Musikkleksjoner

Jeg har sett flere selge kuponger gjennom en klippetjeneste eller via Ebay. I så fall kan du bli en forretnings- eller livstrener - og du kan gjøre dette fra komforten av ditt eget hjem. I likhet med de fleste "sexy" forretningsmodeller er det mye vanskeligere å slå et overskudd på en kupongside enn de fleste antar. Noen kuponger kan også bare brukes i et bestemt område, så husk å ta med denne begrensningen i kupongbeskrivelsen. Hvis det fungerer, selg det.

Gjenta deretter påfølgende uke. Jeg vil ikke foreslå at du stapler produsentens kupong og en e-kupong. Siden du ikke har en fysisk butikk, håndterer den faktiske varebeholdningen eller trenger å motta varer fra leverandører, kan du bli en vellykket dropshipper på eBay uansett hvor du er! Det er en rekke nettsteder du kan velge mellom for å selge kupongene dine online. Populære kredittkort, føler du at du vil ha fordel av veiledning om investeringsbeslutninger? Du kan for eksempel vurdere:

Du vil også legge merke til at hver annonsereklame har en stiplet kant for å gi den "søndagsaviskupongen". Nettsteder elsker å ha tilbakemeldinger fra brukerne, og nettsteder som UserTesting vil betale deg kr10 for å besøke en webside eller app, fullføre en serie oppgaver og sende inn litt tilbakemelding. I så fall kan det å designe og selge T-skjorter være en fin måte å tjene penger hjemmefra. Og det belønner deg godt! Hvis du har noen kuponger som du ikke skal bruke, kan du selge dem til andre. For å delta i konkurransen, bare kommenter nedenfor med din gjetning. Liste over kuponger på eBay.

Morsomme Ressurser

00 varer ned til kr5. Når ordrer kommer, må du lage et system som skal sendes. Sørg for å markedsføre bloggen og innholdet ditt gjennom sosiale nettverk, SEO og andre markedsføringskanaler for å få flere til å besøke kupongbloggen din. Imidlertid er det jobben min som journalist å rapportere om trendene og stille spørsmål om dem. Så hvordan slipper de unna med det? Selv om du diskonterer ditt faktiske behov for spesifikke kuponger, bør du ha noen til overs. Så vi har ikke tenkt å ta med deling av turer, levere pakker eller andre ideer som krever at du forlater huset.