TAO

Få gratis penger raskt: 16 nettsteder som vil gi deg kr2.100 (eller MER)

Bli med på Coinbase

Jeg snakker om en bedrift der du hjelper bedriftseiere med å distribuere egne visittkort. Husk at noen steder kan kreve en spesiell sertifisering eller at du er en badevakt. Disse undersøkelsene kommer fra merker som trenger meninger om sine produkter eller tjenester. Lei ut tingene dine. Abonner på cryptoslate recap, sjekk ut Investopedias liste over de beste aksjemeglerne for dagshandel. Du kan kontrahere varene dine for fester, møter osv. Selv om du kanskje ikke blir rik med varene på listen, vil du få gratis penger med veldig liten innsats. Slik fungerer det:

Swagbucks

Hvert vertsfirma har generelt et tilknyttet program. Uansett hvilken type tjeneste du tilbyr, kan du sannsynligvis tilby den Fivver. Her er en rask oversikt over prosessen: Jeg foreslår at du følger QuickRewards på Facebook for oppdaterte nyheter om nettstedet. Vil du holde det enkelt? du kan prøve en forhåndsprogrammert kryptobot. Tenk på det som en buffer mellom deg og annonsører. Det kan også være lurt å sjekke ut Musicxray, som ligner på SliceThePie. Hvis du er ansatt, kan du spørre eller være frivillig for overtid. Sitronstativer er ikke bare for barn.

  • Hver gang du bestiller, får du opptil 30% tilbake i form av gavekort for selskaper som Amazon og Starbucks.
  • Arbeid overtid eller på høytider.
  • Dette kan være det gamle kameraet som vi ikke har rørt på i aldre, ettersom vi nå bare tar bilder med telefonen vår, eller den julegaven som vi aldri noen gang har brukt en gang, men måtte beholde et par år i tilfelle tante Meg kom til besøk!

Pengestillingsstrategi: Selg på CafePress eller Etsy

Du har også muligheten til å tjene ekstra penger under "Blitz-priser", og det er da det er spesielt travelt. Og de automatiske besparelsene stables raskere enn du trodde. Hold et hagesalg. Du har registrert deg for en trading station practice-konto. Når du trenger å gjøre et Internett-søk, kan du bruke nettstedet Swagbucks i stedet for Google eller Yahoo for å tjene poeng. Qmee er en shopping-app som kjører i nettleseren din.

Likevel er det fortsatt en god måte å legge til noen dollar i lommeboka hver måned. Du lærer hovedsakelig samtaleengelsk til kinesiske barn. Hver gang du handler i disse butikkene, bruker du det tilknyttede debet-/kredittkortet. Auto-kontakter, grenseordrene som blir plassert, må enten være Good ‘Til Canceled (GTC) eller Good For Day (GFD). Pengene du tjener utbetales ukentlig via direkte innskudd eller sjekk. Denne strategien fungerte utmerket siden min tilstedeværelse på nettet hjalp meg med å bygge autoritet og nå folk jeg kanskje ikke har nådd annet. Hva betyr merkevarebygging? hvorfor er det uunngåelig for bedriften din?, med mest avanserte handelsteknologier og laveste provisjoner er handel med aksjemarkeder et attraktivt forslag i økonomisk forstand. Leter du etter en rask måte å tjene ti dollar? No-risk matched betting Hender ned den raskeste måten å tjene mye penger på (vel, uten å bryte loven). Få betalt for å spille mobilspill.

Tjen penger for å se på YouTube-videoer

Babysitting

Jeg vil anbefale deg å gå gjennom denne guiden før du hopper inn i dette første hodet. Bare oppgi det tomme rommet ditt på Airbnb her. Du må faktisk gjøre dette minst to ganger - en gang når du plasserer innsatsen og igjen på slutten av innsatsperioden. Selvfølgelig kan sosiale medier påvirke et merke når en kunde ikke blir tatt vare på godt. Du får betalt (vel) for å se på TV og ikke så veldig mye annet - forhåpentligvis! Denne gratis appen skanner e-postene dine etter eventuelle kjøpskvitteringer fra dusinvis av nettbutikker. På samme måte som online freelanceskriving eller korrekturlesing, er transkripsjon en servicebasert ferdighet som lar deg tjene penger online fra hvor som helst i verden. Gjenta, du får øyeblikkelig informasjon om gavekortkoden. På toppen av det kan det hende du må utføre noen enkle oppgaver.