TAO

Magic: The Gathering Online

Kjøp, selg og handel papir Magic: The GatheringTM-kort

Det første trinnet for å gjennomføre online handler er å legge til samlingen din på bindersiden.

Det er et vindu der hånden din vil vises på et øyeblikk, en slagmark, en chat-skjerm, to livstotaler, to kirkegårder og en liten rekke som stave ut alle fasene i en sving. Hva gjør du med disse? Enda mer problematisk vises disse dataene bare når du blar gjennom andres lager, ikke når du åpner opp handelsgrensesnittet som viser deg hva du har/vil ha i forhold til hva en annen bruk har/ønsker. Du vil ikke finne noen skatt. Siden det er så enkelt å bytte fra ett dekk til et annet for minimalt tap, er ikke spillerne virkelig bundet til ett dekk per sesong, og kan i stedet bytte fra ett dekk til et annet. Når begge brukerne har mottatt kortene sine og alt er i orden, kommer tiden for formaliteter etter handel. Selv om de kanskje ikke er så detaljorienterte og savner noe stort.

Turneringseffekter på markedet [rediger]

Så hvor overlater all denne informasjonen oss så langt som kostnadene for å spille Magic Online?

Dette kan være veldig kostbart, og i de fleste tilfeller har du langt bedre av å kjøpe i bulk. Det samme gjelder både for ikke-folie- og foliefremkampanjer (merk at når en promotering skal distribueres på Magic Online, vil prisen på det vanlige kortet synke mye, vil selve kampanjene være veldig billige). Hvis du ikke gjør det, så legg ut med et varsel om at du vil bytte for slikt og slikt. Selgere kan ikke annonsere aksjene sine tilstrekkelig eller til og med la folk få vite hva de selger, og kjøperne har problemer med å finne folk som selger det de vil. Jeg hadde det hele i gang i løpet av omtrent to minutter på den middelmådige kabelforbindelsen. Dette er spesielt nyttig når du/din motstander har en Urborg, Tomb of Yawgmoth i spill, og plutselig må du fortelle alle dangfjellene dine at ja, du vil fortsatt trykke på dem for rødt. Hvis det er en stor kløft i antall tilbakemeldinger eller referanser - generelt er dette et problem hvis den ene brukeren har færre enn fem og den andre har tjue eller flere - vil parten med lavere referanser samtykke til å sende først.

Hva forteller du spillerne dine? Freeform - Et format der ingen kort er forbudt, spillere kan spille et hvilket som helst antall av de samme kortene og flere avatarer, og hvert sett er lovlig. Innhold, når du har tatt den avgjørelsen, sjekk og bekreft handelen din. Hvis du leter etter kjente roboter som MTGOTraders, vil du se at det vil kreve litt søk selv om du skriver navnet på bot fordi andre roboter vil ha noe sånt som 'raskere enn MTGOTraders' i beskrivelsen for å gjøre det vanskeligere for du skal finne dem. Fellen du trenger å unngå begynner å spille kontinuerlig, kanskje til og med i turneringer (og du burde ikke hvis du har lest punkt 2 ovenfor...) og lurer på hvorfor du alltid taper. Siden passering av prioritet er en slik dra, har Magic Online innebygde funksjonstaster som du kan bruke til å få fart på tingene.

  • Dette vil ikke hindre flommen av forferdelige tilbud fra å komme din vei, men det vil sikkert hjelpe til å demme tidevannet.
  • Dette blir tydeliggjort i beskrivelsen av gruppen.
  • Det kreves ikke av oss å kjøpe og selge kort for å tjene penger, men hvis vi ikke gjør dette til en viss grad, kan vi ende opp med å tape mye penger - eller rettere sagt, Magic blir en veldig dyr hobby.
  • Når du har valg mellom å bruke Eventbilletter eller Play Points, må du bruke Play Points først!
  • Selv om det fremdeles er mye penger å bruke fem eller seks hundre dollar til et Legacy eller Vintage dekk, er det faktisk mulig for de fleste å oppleve disse formatene på Magic Online, mens dette rett og slett ikke stemmer med papir takket være kortstokker som koster så mye som en bil.
  • Du kan deretter bytte fire for en (så dine fire rare for den sjeldne du ønsker, for eksempel) ved å støve.

Eksterne Lenker

Du trenger ikke en gang å forlate siden! For ekstra sikkerhet og trygghet kan du be om at kortene blir sendt av en sporbar posttjeneste (som innspilt levering). Personen du handler med kan be om ekstra kort eller litt penger for å dekke ekstra kostnadene for leveringstjenesten. Hvis du allerede har et abonnement, kan du like gjerne sjekke ut disse ressursene. Hvis du har problemer med å anskaffe disse tingene, vil du sannsynligvis ikke ha mye hell med handel på nettet. Når jeg er interessert i å kjøpe eller selge et kort, sjekker jeg de store butikkene - MTGOTraders, Geitbots, Cardhoarder etc.

Når det gjelder ikke-beskyttende formater, er det mest populære ikke-beskyttende formatet Modern. Raskt - hva er ditt største problem med Magic? En av de største merkene til Magic Online-markedet er at det ikke er brøkdeler av en billett. I tillegg, gjør det til et poeng å bli kjent med nettstedet/systemene og systemene du vil handle igjennom. Oh, og de fleste av de beste spillerne i verden er der også, og skriver ukentlig om alle aspekter av Magic-strategien, både online og off. Søk, det er to primære komponenter som utgjør verdien av et alternativ. På nettet, selv om alle spill er av. Det alene gjør at kortet øker før kunngjøringen, og avhengig av hvordan det ender opp, det aktuelle kortet enten pigger mye eller vil returnere til sin opprinnelige pris før hypen.

Dette kan du laste opp til enten MTGOTraders eller Cardhoarder nettsted og kjøpe det, det vil legge riktig versjoner i handlekurven din.

Lasting Ser Ut Til å Ta En Stund.

Nye spillere er vanligvis helt overveldet med dette aspektet, og spillere som ikke har mye tid fordi de har barn og ønsker å spille en kamp eller to i løpet av kvelden, vil vanligvis gjøre minst mulig handel (de har vanligvis penger å bruke). Og det er det! Da jeg spurte mine Twitter-følgere hvor de handlet på nettet ble Essential Magic og POJO anbefalt til meg blant andre. Alle var glade.

4-3-2-2 — fire pakker til vinneren, tre for andreplassen, to for begge spillerne som taper i andre omgang. Haggle-fri handel med 1% provisjon. Ser du etter et kort du ennå ikke eier? Det er morsomt å konkurrere og enda morsommere å vinne premier, men de fleste nybegynnere undervurderer konkurransen de står overfor på MTGO. Det er en av de mest kjørte, og jeg tror den mest populære artikkelserien på det nettstedet. Denne nye etterspørselen kan belønne spillere som holder seg til Magic Online til slutten i stedet for å straffe dem med totalt tap av investeringen.

Et sterkt fellesskap

I utgangspunktet sender du kortene dine bort til alle på nettstedet deres som trenger dem i bytte mot 'PucaPoints' som hver er verdt omtrent ett amerikansk øre. Spesielt når du allerede har brukt penger på å eie kortene på papir? Dere er begge interessert i å finne et lykkelig kompromiss, så husk noen grunnleggende regler: Bare skriv til oss hva du trenger. Årsaken til det spørsmålet er den nåværende mangelen på noe større format enn Standard on Arena. Om redaksjonen, deretter ser du prisen på sekundære nettsteder og venter på å selge billettene dine. Du kan aldri gjøre det tilbake til kontanter, og hvis du bestemmer deg for å bytte til et annet Hearthstone-dekk ved å støve, vil du bare få tilbake 25% av dekkets verdi (eller kr32). En mer dagligdags svindel i en stor handel/salg er for en person å gjøre et kort umulig i bindemiddelet etter at du allerede har valgt det.

Sett, mengder og samlinger

Prisene er vanligvis de samme som MTGOTraders-listen. Ved kjøp av bot vil den vise deg hva lederne av bot betaler for kortet, booster osv. Målet var å gi ut versjon 2 av programvaren med ny funksjonalitet og implementere endringene i regler som 8. utgave hadde brakt. Unntak er folie-sjeldne og mytikk fra fortsatt innløsbare sett. Måter å redde på, cryptocururrency er den nye fronten av investeringer, og for den kyndige investoren er det mange muligheter overalt. Brukere som går over 1000 timer, blir automatisk belastet kr5 USD for 10000 ManaHours. Vintage og Legacy, for eksempel, lar deg bruke et stort kortbasseng som inneholder mange, mange sett og er dyrere å spille enn, la oss si, Block Constructed, som bare gjør det mulig å bruke de siste tre eller færre settene. Det er derfor ikke så veldig bra hvis du planlegger å bo i uformelle rom eller hovedsakelig leke med venner online. Disse tokensene er kontobundet - du kan ikke selge eller bytte dem.

Alexander Carl

Dette kan være veldig forvirrende for den nye planløperen og kan føre til feilen ved å kjøpe uten en klar ide om hvor du vil at fokuset ditt skal være og hvordan du kan være smart når du skal øke stavearsenalet ditt. Pauper - Et format der bare kort som er skrevet ut med vanlig sjeldenhet er tillatt for bruk. Dette holder din personlige informasjon konfidensiell og lar deg ha en noe mer direkte måte å kontakte din handelspartner. 20+ penger å tjene nettsteder som har en rating med bbb. Hvis dette skjedde i stor skala, ville det være et PR-mareritt for Wizards, og en økonomisk risiko også.

Artikler

Nettsteder som favoriserer mottakeren - som MTG Salvation - fungerer omtrent på samme måte som eBay og PayPal gjør. For det første kan du bare innløse kort i komplette sett. I kontrast følger boosterprisene på MTGO forutsigbare sykluser og er enkle å kjøpe og selge masse. Dette problemet blir bare mye mer intenst når du legger til det faktum at du ikke bare kan kjøpe kortet fra en leverandør, men det er noen få tusen permer i rommet som er mer enn villige til å handle. I en enkelt handel kan du handle 400 varer på en gang, noe som betyr at hvis du trenger å bli kvitt 20.000 kort, må du handle mange ganger. Gi oss beskjed hvis du har noen ide. · Ny i Magic Online Standard - en to-spillers konstruert kø som koster to nye spillerpoeng.

Forhåndsvisning

Over det er det en søkefunksjon som lar deg endre søket enda mer. Hvis du er usikker på hvilket nettsted du vil bruke, spør den andre personen hvilket nettsted de vil bruke. Klikk på kortene/billettene du ønsker, og de legges til i kolonnen “du får”. Siste kurs, valutamarkedet er unikt av flere grunner, hovedsakelig på grunn av størrelsen. For det andre kan kortene du dumper på kontoen din noen ganger få verdi. Du gjennomfører online handler på egen risiko. Hva er sannsynligheten?